Az árakról

Felni javítás

Felni javítási és felújítási üzletágunkra vagyunk talán a legbüszkébbek, mert roncsolás nélkül tudjuk megújítani a ránk bízott darabokat. Nem kopnak le az élek, nem lesznek felületi mikro gödrök: a gyári eredeti festés előtti állapotúra tisztítunk, és erre visszük fel a kívánt bevonatot.

Egyéb tárgyak felújítása

Gyakran bíznak meg bennünket régi dolgok felújításával. Lehet oldtimer alkatrész, benzin tank, alumínium kerti bútor, vitorlázó repülőgép tisztítás, vagy még sok egyéb. Mindenre sajnos nem tudunk árlistát készíteni, ezért kérünk küldj nekünk egy képet, és felvesszük veled a kapcsolatot. Elöljáróban annyit azért elárulunk, hogy sok munkánk van az ország minden pontjáról, tehát valószínűleg nem csalódsz majd!

Munkafelvétel

Ahogy a Kapcsolat menüpontban láthatod, az ország számos pontján leadhatod felújítandó dolgaidat, mi pedig elkészítjük neked, és bármelyik ponton átveheted. Nézd ki a térképen melyik telephely esik legközelebb hozzád, kattints rá az elérhetőségek miatt, és keress bennünket. Kollégáink meg fogják mondani mennyibe kerül a munka és mikorra tudjuk vállalni

Kiszállásos munka

Legalább egy gépünk minden munkanapon 7 és 17 óra között helyszíni munkálat végez. Mindig igyekszünk úgy összeállítani napi útitervünket, hogy az adott városban több helyszínt is fel tudjunk keresni, így csökkentve (vagy teljesen nullázva) kiszállási költségünket. Időpont egyeztetésekor ezért mindenképpen tisztázni fogjuk mekkora összegre számíthat, de ez az esetek 95%-ban nem több 20.000Ft-nál, 80%-ban pedig kevesebb, mint 8.000Ft.

Felárak

A munkavégzés során felmerülő, a munkadarabbal kapcsolatos rejtett problémák emelhetik az árat. Erre mindössze az esetek kb. 0,5%-ban van csak példa, főleg olyan esetekben, ahol a munkadarab előélete nem volt ismert (pl. vastag festék és lakkréteg alatt bronz intarziás fa kapu). Ilyen esetekben természetesen rögtön konzultálunk a folytatást illetően.