Rólunk

Cégünket 1991-ben alapították, és az eltelt 30 évben a gépjármű iparban működik. Kezdetektől magánkézben, családi vállalkozásként, folyamatosan fejlődve, már a második generáció óta őrzzük a cég imidzsét, építjük és fejlesztjük tevékenységét.

Jelenleg 15-20 főállású munkatársunkkal, és számos szerződött partnerünkkel a szolgáltató és gyártási üzletágak is a cég portfoliójának részét képezik, szervesen hozzájuk kapcsolódóan a K+F tevékenységgel. Fejlesztéseinkben a három évtizedes tapasztalat válaszai tükröződnek a szektor kihívásaival szemben. A hatékonyság növelésére nagy hangsúlyt fektetünk: elsődleges, hogy adott erőforrásal minél nagyobb értéket legyünk képesek előállítani, ezzel versenyelőnyt biztosítva megrendelőinknek.

A lézer tisztítás szolgáltatás elindítása egyéb üzletágaink tapasztalatai és a napi munkavégzés során felmerülő akadályokra hatékony megoldást keresve, kézenfekvően következett.

Célunk a magas hozzáadott értékű termékek és szolgáltatások létrehozása, amelyeknek segítségével európai színvonalú szolgáltatási minőséget, biztos munkahelyeket érhetünk el. Fontosnak tartjuk a fenntarthatóságot, ezért minden döntésünkkel igyekszünk a következő generáció érdekeit is figyelembe venni: telephelyünk energiafelhasználásának nagy részét már jelenleg is napelemek adják, emellett a fejlesztett és alkalmazott technológiáinknak köszönhetően jelentősen csökken a megcélzott tevékenységekhez szükséges erőforrás/energia, vagy a keletkező hulladék.

Az 123LÉZER csapata